Агроцентър в гр. Видин
Header

Актуално за производство на разсади

януари 9th, 2019 | Posted by admin in news - (Коментарите са изключени за Актуално за производство на разсади)

ChemyFarm

Двойнокомпонентен Тор „PK 20-20“- доставка декември 2018

декември 7th, 2018 | Posted by admin in news - (Коментарите са изключени за Двойнокомпонентен Тор „PK 20-20“- доставка декември 2018)

Доставка на двойно компонентен тор с големи количества фосфор и калий :
РК 20-20 в разфасовки по 25кг,
производител фирма Адриатика/ Италия
Този тор е подходящ за всички култури. Високата му разтворимост и бързо освобождаване на хранителни вещества дава възможност за прилагането на този тор не само през есента, преди основните обработки, но и непосредствено преди сеитба.

 

 

 

Иновативни Азотни торове за Зимно подхранване

декември 7th, 2018 | Posted by admin in news - (Коментарите са изключени за Иновативни Азотни торове за Зимно подхранване)

Настоящата публикация разяснява ползата от използването на някои иновативни азотни торове при предсеитбеното и зимното подхранване на почви, засети със зърнени култури, както и на такива, засадени с лозя, зеленчуци и овощни дървета.

Азотни Торове Kappa

Мерки за Контрол на Вредителите при някои Овощни растения през Зимния период

декември 6th, 2018 | Posted by admin in news - (Коментарите са изключени за Мерки за Контрол на Вредителите при някои Овощни растения през Зимния период)

Отварянето на линка по-долу ще Ви даде възможност да видите в таблична форма мерките, необходими за предпазване на основни овощни растения от вредители през зимния период. За по-подробна информация и съвети може да се свържете с нашия агроном на тел: 0877 856 112

Мерки за Контрол на Вредителите при някои Овощни растения през Зимния период

СТОКОВИ КРЕДИТИ ОТ БУЛБАНК

ноември 28th, 2018 | Posted by admin in news - (Коментарите са изключени за СТОКОВИ КРЕДИТИ ОТ БУЛБАНК)

Възможност за закупуване на стоки от нашите магазини чрез ползване на стоков кредит от Булбанк АД (Предмет на одобрение от страна на банката)